راهنمای خرید بهترین برندهای رنگ خوراکی
رنگ های خوراکی در برندهای متفاوتی در بازار وجود دارد، اما چگونه می توان بهترین برندهای رنگ خوراکی را انتخاب کرد؟
اگر همچنان قصد خرید رنگ خوراکی را دارید موضوع مقاله امروز ما را که راهنمای خرید بهترین برندهای رنگ خوراکی است را دنبال کنید.
توضیحی مختصر در مورد رنگ خوراکی
رنگ های خوراکی، رنگدانه های افزودنی به خوراکی هستند که سبب منتقل شدن رنگ به خوراکی می شوند. رنگ خوراکی به سه شکل پودر، ژل و مایع موجود است و در آشپزی بسیار کاربرد دارد. نخستین رنگ خوراکی از زغال سنگ گرفته شده بود و بعدها مردم برای بهتر کردن ظاهر خوراکی ها و مواد غذایی از رنگ ها استفاده کردند. رنگ خوراکی به دو دسته طبیعی و شیمیایی تقسیم شده است و اگر دنبال تنوع در رنگ خوراکی هستید باید از رنگ های شیمیایی استفاده کنید. در حال حاضر رنگ های خوراکی که مورد استفاده هستند آزمایش شده اند و خطری برای سلامتی اشخاص ندارند.
خرید بهترین برندهای رنگ خوراکی
استفاده از رنگ خوراکی باعث زیبایی و تنوع به غذاها و خوراکی ها شده از این رو خرید رنگ های خوراکی یکی از دغدغه های مردم است. اما آیا بهترین برندهای رنگ خوراکی را می شناسید؟
بهترین برند رنگ خوراکی در دو نوع ایرانی و خارجی در بازار عرضه شده است که ما به توضیحی هر کدام از انواع بهترین برندهای رنگ خوراکی پرداخته ایم.
-
بهترین برند ایرانی رنگ خوراکی:
بهترین برند ایرانی رنگ خوراکی، برندی است که ساخت کشور خودمان است و رنگ خوراکی را به شکل مایع در بسته بندی های نه خیلی بزرگ در بازار مشاهده خواهید کرد. رنگ مایع خوراکی ایرانی مناسب برای پخت انواع غذا و خوراکی ها است.
-
بهترین برند خارجی رنگ خوراکی:
بهترین برندهای خارجی رنگ خوراکی بیشتر به شکل ژله ای عرضه شده اند و مناسب برای قنادی ها است. فرقی ندارد که رنگ خوراکی ایرانی یا خارجی باشد مهم کیفیت محصولات برند های رنگ خوراکی است و رنگ خوراکی کاربرد زیادی در پخت کیک و شیرینی دارد.
اشخاص زیادی وجود دارند که مایلند زمان پهن کردن سفره از وجود غذاهای رنگارنگ لذت ببرند. با خرید رنگ خوراکی شما قادر هستید که سفره خود را رنگی کنید. اگر در هر صورت تصمیم به خرید رنگ خوراکی دارید بهتر است رنگ خوراکی طبیعی را بخرید. رایج ترین رنگ خوراکی در ایران، زعفران است که کاربرد زیادی را دارد. بانوان زیادی هستند که از رنگ های خوراکی برای تدارک سفره خود استفاده می کنند تا هنر آشپزی را به نمایش بگذارند. با خرید رنگ خوراکی و استفاده از آن علاوه بر خوش رنگ و لعاب شدن خوراکی شاهد بیشتر شدن اشتهای افراد و میل به خوردن غذایشان خواهید بود.
نکاتی مهم در مورد خرید رنگ خوراکی
- برای خرید رنگ خوراکی با خود یک کارشناس را به همراه ببرید یا همه اطلاعات و مشخصات روی جعبه و قوطی رنگ را مطالعه کنید.
- معمولا رنگ های مصنوعی دارای علامت استاندارد نیستند و ترکیبات نامعلومی دارند. در زمان خرید سعی کنید معتبرترین برند رنگ خوراکی را انتخاب کنید.
- اگر از رنگ های خوراکی خارجی استفاده می کنید حتما دارای مجوز باشد.
- شرکت سازنده رنگ خوراکی باید مواد تشکیل دهنده و نحوه و مقدار مصرف را برچسب کرده باشند.
- رنگ های خوراکی باید دارای تاریخ تولید و انقضا باشند.
- از خرید رنگ خوراکی به صورت فله ای خودداری کنید.
انواع رنگ های خوراکی برای خرید
رنگ غذا و رنگ دهنده های خوراکی به سه گروه طبیعی، معدنی و ترکیبی تقسیم شده اند.
-
رنگ های غیرمصنوعی یا طبیعی:
رنگ های طبیعی به رنگ های خوراکی گفته شده که از گیاهان و حیوانات گرفته شده و به دو دسته گیاهی و حیوانی تقسیم شده است.
- رنگ های گیاهی:
رنگ های گیاهی از موادی چون کورکومین، چغندر، کارتاموس و یا گیاهان مختلف دیگر به دست آمده است.
- رنگ های حیوانی:
رنگ های حیوانی از برخی حشرات گرفته شده است.
-
رنگ های معدنی:
رنگ های معدنی رنگ های هستند که در طبیعت وجود دارند مثل رنگ دی اکسید تیتانیوم که از تیتانیوم حاصل شده است.
-
رنگ های ترکیبی:
رنگ های ترکیبی به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم شده است.
- رنگ های طبیعی:
رنگ های خوراکی که ساختار شیمیایی رنگ در طبیعت یافت می شود اما به علت کمبود منابع اقتصادی یا دسترسی نداشتن به مواد خام از راه های شیمیایی تولید شده است.
- رنگ های مصنوعی:
رنگ های مصنوعی رنگ های هستند که در طبیعت موجود نیستند و به روش شیمایی تولید شده اند.
بهترین رنگ خوراکی خارجی
-
Red Color:
رنگ خوراکی قرمز یا red color ساخته شده شرکت های داخلی و خارجی که در ایران نمایندگی دارند می باشد. red Color به رنگ قرمز تیره گفته شده که جزء رنگ های مجاز خوراکی در ایران بوده و به دو شکل مایع و روغنی عرضه شده است.
-
Blue Color:
رنگ خوراکی آبی از دیگر رنگ های ساخته شده شرکت های داخلی و خارجی است. منظور از Blue Color، آبی ارغوانی است که به دو شکل روغنی و حلال در بازار وجود دارد. رنگ آبی ارغوانی در شیرینی جات، نوشیدنی ها، بستنی، دهان شویه، صابون، مواد تزئینی، داروها، لوازم آرایشی و سایر مواد غذایی کاربرد دارد. در ضمن شما از بابت خرید رنگ خوراکی آبی ارغوانی نگران نباشید زیرا دارای گواهی نامه و استاندارد معتبر از صنایع بهداشتی، آرایشی و غذایی است.
-
Yellow Color:
Yellow Color از دیگر رنگ های خوراکی مشهور بوده که با رنگ زرد زعفرانی شناخته شده است و به دو صورت گفته شده (حلال و روغنی) می باشد.
رنگ زرد مناسب برای استفاده در تولید آدامس، شیرینی، بستنی، نوشیدنی، شامپو، صابون و سایر مصارف است.بسته بندی رنگ زرد معمولا مانند سایر رنگ های گفته شده ۵/۲ و ۵ کیلویی بوده و دارای استاندارد و گواهی نامه معتبر از سازمان جهانی بهداشت است.
- Dark Red Color:
قرمز مات نیز از رنگ های ساخته شده شرکت های داخلی و خارجی است. رنگ قرمز مات یا تیره در بین مردم شناخته شده است و در همه کشورها به ویژه ایران مورد استفاده قرار گرفته است. از رنگ قرمز تیره برای ساخت ژله، مواد تزئینی، آدامس و غیره استفاده شده و قیمت خرید رنگ خوراکی قرمز تیره نیز به صرفه است.
مشخصات رنگ خوراکی خوب
بهترین برندهای رنگ خوراکی معمولا مواد خام گیاهی باکیفیت را با تکنولوژی جدید و به روز جهانی به دست خواهند آورد که با استانداردهای جهانی مطابقت دارد و بعد از آزمایشات گوناگون و تأیید شدن از نظر کیفی به بازار عرضه شده است. فرآیند تولید رنگ خوراکی ۷ مرحله زیر است.
- مواد خام
- عملیات استخراج
- فرآیند تصفیه
- تغلیظ
- انجام پالایش
- استرلیزه کردن
- و در نهایت تنظیم درجه و قدرت رنگ
تمامی رنگ های با برند معروف و معتبر از مراحل گفته شده عبور کرده اند و شما با یک بار مصرف رنگ، نام تجاری رنگ را به خاطر خواهید سپرد. برندهای رنگ خوراکی بافت و طعم خوبی دارند و علاوه بر زیباتر کردن مواد غذایی، اشتها برانگیز هستند زیرا باعث گیرایی و جذابیت مواد غذایی شده اند و احساس طبیعی بودن رنگ را به ذهن مصرف کننده القاء می کنند. از مهمترین ویژگی های رنگ های خوراکی باکیفیت و مرغوب باید به موارد زیر اشاره کرد.
- بوی خاصی ندارند. (بی بو)
- رنگ شفافی دارند.
- ماندگاری بالایی دارند. (پایداری خوبی در استفاده شدن دارند).
- قدرت بالایی دارند.
خرید ۶ مدل رنگ باکیفیت
- رنگ سبز تیره:
رنگ سبز تیره مناسب برای موهیتو و خلال پسته است و معمولا با توجه به حجم رنگ، قیمت رنگ مناسب است.
- رنگ قهوه ای:
رنگ قهوه ای ملایم برای پخت کیک، شیرینی و شکلات قهوه ای کاربرد دارد.
- رنگ نارنجی:
رنگ نارنجی برای استفاده در برخی غذاها و شیرینی ها کاربرد زیادی دارد.
- رنگ قهوه ای تیره:
رنگ قهوه ای تیره بیشتر برای رنگ کردن کیک کاربرد دارد.
- رنگ قرمز:
رنگ های قرمز برای صورتی کردن خامه و خوشرنگ کردن کیک مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
- رنگ سبز:
رنگ های خوراکی سبز برای تهیه شربت و دادن رنگ فانتزی به کیک مناسب هستند.
خرید رنگ خوراکی طبیعی مناسب
برای خرید رنگ خوراکی، ارزان ترین گزینه انتخاب مایع سنتی است اما اگر دوست دارید که تنوع رنگی داشته باشید باید از رنگ خوراکی مصنوعی استفاده کنید. رنگ خوراکی مصنوعی در بازار معمولا بر پایه آب ساخته شده و در بطری های پلاستیکی عرضه شده است. سعی کنید رنگ خوراکی طبیعی را بخرید یا اگر رنگ خوراکی مصنوعی را برای خرید در نظر دارید بهترین برندهای رنگ خوراکی طبیعی را بخرید. رنگ های خوراکی طبیعی از مواد طبیعی ساخته شده است.
مثلا رنگ زرد از زردچوبه و زعفران، نارنجی از آب هویج و قرمز از چغندر گرفته شده و برای کسانی که به رنگ خوراکی مصنوعی حساسیت دارند مناسب است. رنگ های طبیعی خوراکی نیز به سه صورت زیر در بازار یافت می شوند.
- مایع:
خرید رنگ خوراکی مایع بسیار خوب است زیرا رنگ مواد غذایی با استفاده از رنگ مایع غلیظ می شود و به طور یکنواخت در مواد پخش خواهد شد. خرید رنگ های افزودنی و خوراکی مایع بیشتر به منظور استفاده در شیرینی و بستنی کاربرد دارد.
- ژل غلیظ:
ژل غلیظ یا خمیر بسیار ضخیم بوده و باید کم استفاده شود. پس سعی کنید یک بسته کوچک از رنگ خوراکی خمیری را بخرید.
- پودر:
خرید رنگ خوراکی پودری به منظور مزه دار کردن غذاها و خوراکی ها است و نقش مهمی را روی اشتهای اشخاص دارد.
منظور از استفاده رنگ های خوراکی در مواد غذایی
خرید رنگ خوراکی تنها به منظور رنگ کردن غذا نیست بلکه هر رنگ معنا و مفهوم خود را دارد. بعد از انتخاب بهترین برندهای رنگ خوراکی، خود رنگ بسیار مهم است.
- رنگ قرمز (اشتهاآور):
رنگ قرمز رنگی اشتهاآور و نشان دهنده شیرینی مواد غذایی است.
- رنگ سبز:
محبوب ترین رنگ خوراکی، رنگ سبز است. هر چند که رنگ سبز بیشتر به صورت مصنوعی در بازار وجود دارد اما سعی کنید که برندهای رنگ خوراکی سبز معتبر باشند تا تجربه خوبی از استفاده رنگ سبز داشته باشید.
- رنگ نارنجی ( رضایت و انرژی):
رنگ خوراکی نارنجی نشان دهنده انرژی هستند و برای مواد غذایی چون سیب زمینی، سوپ و نان کاربرد دارند.
- رنگ زرد ( خوشبختی):
استفاده از رنگ زرد تمایل به احساسات خوب را به دنبال دارد.
همان طور که متوجه شدید بعد از استاندارد و انتخاب برندهای رنگ خوراکی معتبر باید به رنگ های خوراکی که برای خرید در نظر دارید دقت کنید. رنگ خوراکی احساس متفاوتی را در اشخاص ایجاد خواهد کرد. مثل رنگ قرمز که باعث اشتها و آبی باعث اعتماد و زرد که باعث خوشبینی می شود. برای خرید رنگ خوراکی مناسب کافی است که با یکی از مراکز فروش رنگ و افزودنی های خوراکی تماس بگیرید و سفارش رنگ دهنده های خوراکی مورد نظر خود را بدهید. همچنین برای انتخاب بهترین برندهای رنگ خوراکی با نمایندگی های فروش تماس بگیرید و سعی کنید رنگ دهنده های خوراکی را از نمایندگی های فروش خریداری کنید.
در نهایت رنگ خوراکی علاوه بر ظاهری زیبا و اشتهاآور سبب ارتباط احساسی شخص با مواد غذایی خواهد شد. مثلا رنگ های استفاده شده در ژله سبب جذاب تر شدن ظاهر ژله و اشتهاآور بودن ژله شده است.
دیدگاهتان را بنویسید